מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 בקערה גדולה טורפים יחד את הביצים, השמנת, הסוכר, סוכר הוניל והמלח במשך דקה-שתיים עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מסמיכה מעט. להוסיף את הקמח לבלילה, ולערבב רק עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה יחסית.
- 2 משמנים מעט תבנית אפייה עם מברשת ומפזרים את סוכר הדמררה.
- 3 חותכים את האפרסקים לחצי ומסדרים אותן בתבנית. מעל מוזגים את בלילת העוגה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות (לבדוק באמצע העוגה עם סכין/קיסם, הסכין/הקיסם צריכים לצאת לחים).
- 4 לאחר גמר האפייה כשהעוגה מתקררת, להפוך אותה לצלחת הגשה ולהוציא בעדינות את הצלחת של התבנית (אפשר עם פלטה ארוכה) ולהגיש עוגת אפרסקים הפוכה טעימה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
27.3% |
8.7% |
64% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב