דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפי עוף במרינדה של ריבת תפוזונים
  • 1 להכין משרה בקערה מריבה (להשתמש בריבת תפוזונים), רוטב סויה, רכז רימונים ושמן.
  • 2 להכניס לתבנית מתאימה את הכנפיים, לשפוך עליהם את המשרה.
  • 3 לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר לשעה לפחות - כמה שיותר יותר טוב.
  • 4 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 להוריד את הניילון הנצמד, לערבב שוב, להניח את הכנפיים בתבנית מתאימה, לשפוך מעל את הרוטב שנשאר.
  • 6 להניח מעל התבנית נייר אפייה ומעליו נייר כסף ולסגור היטב.
  • 7 להכניס לתנור לאפייה של 45 דקות.
  • 8 להוריד את נייר האפייה ואת נייר הכסף ולהמשיך לאפות בתנור לעוד 15 דקות עד להשחמת הכנפיים וקבלת צבע זהוב.
  • 9 בתיאבון.

זמן הכנה: שעה לא כולל ההשרייה במרינדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.8% 60.1% 14.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב