דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 301 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה טבעוני עם ירקות
סלט קינואה צבעוני ובריא
  • 1 הכנת הקינואה: אני אישית ממליצה בחום לשטוף את הקינואה ולהשרות כמה שעות מראש. למתכון הזה תצטרכו 2 כוסות קינואה מבושלת - שזה יוצא 2/3 כוס קינואה יבשה. על כמות כזו צריך 275 מ"ל מים (יוצא קצת פחות מכוס ורבע). יש אפשרות להכין יותר קינואה שיהיה לכם לאורך השבוע לתבשילים אחרים. במידה ואתם מכינים יותר - שימו לב על כל כוס קינואה נשים 1.75 כוסות מים (לאחר השריה).
  • 2 להביא את המים עם הקינואה לרתיחה, להוסיף את המלח לפי הטעם ולערבב. להנמיך את האש לנמוכה ולבשל כ- 14-15 דקות. לשים טיימר - חשוב במיוחד, לסלט אנחנו רוצים קינואה שהיא במרקם מדויק. בסיום הבישול יש להשאיר את הסיר לכ- 5 דקות נוספות עם המכסה.
  • 3 לערבב בקערה את עלי הבייבי עם כל הירקות ועשבי התיבול. בקערה קטנה לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב. למזוג את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.
  • 4 אני ממליצה לחכות שהקינואה תתקרר מעט, ואז להוסיף את הקינואה לקערה לנערבב קלות יחד את הכל. זהו - הסלט מוכן! ממש ממליצה להגיש עם טחינה בצד!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 20.6% 10.6% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב