דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מלאי
מלאי רומני מסורתי
  • 1 מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה.
  • 2 העיסה צריכה להיות די דלילה כך שאם יוצא סמיך, ניתן לדלל עם חלב.
  • 3 משמנים תבנית ויוצקים פנימה את העיסה.
  • 4 אופים עד שמזהיב ומתייצב (לא לאפות הרבה מדי, כ- 25 דקות).
  • 5 מומלץ להגיש חם חם לצד שמנת חמוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לתערובת שאריות של גבינה לבנה מהמקרר במידה ורוצים. מומלץ לאכול לצד שמנת חמוצה. השילוב של הפשטידה החמה והמתוקה לצד השמנת הקרה והחמצמצה פשוט נפלא!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.3% 14.3% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב