דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מלאי רומני מסורתי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה.
  • 2 העיסה צריכה להיות די דלילה כך שאם יוצא סמיך, ניתן לדלל עם חלב.
  • 3 משמנים תבנית ויוצקים פנימה את העיסה.
  • 4 אופים עד שמזהיב ומתייצב (לא לאפות הרבה מדי, כ- 25 דקות).
  • 5 מומלץ להגיש חם חם לצד שמנת חמוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לתערובת שאריות של גבינה לבנה מהמקרר במידה ורוצים. מומלץ לאכול לצד שמנת חמוצה. השילוב של הפשטידה החמה והמתוקה לצד השמנת הקרה והחמצמצה פשוט נפלא!
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חלי פרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)551245
חלבונים (גרם)16.44 7.31
פחמימות (גרם)8035
מתוכן סוכרים (גרם)15.01 6.68
שומנים (גרם)18.65 8.3
מתוכם שומן רווי (גרם)6.08 2.7
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)130.63 58.1
נתרן (מ"ג)448.81199.62
מים (גרם)22.099.82
ויטמין A (מק"ג)46.420.64
ויטמין B (מ"ג)0.680.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.440.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.636.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.11
ויטמין D (מק"ג)1.010.45
ויטמין E (מ"ג)0.720.32
ויטמין K (מק"ג)0.090.04
סידן (מ"ג)146.3965.11
ברזל (מ"ג)0.510.23
מגנזיום (מ"ג)3.481.55
זרחן (מ"ג)57.4225.54
אבץ (מ"ג)0.370.17
אשלגן (מ"ג)40.3217.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.550.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.060.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.990.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.3% 14.3% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.