דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי עץ בתנור
מושלם כקינוח לאחר סעודה חגיגית
  • 1 לגלען את התפוחים, (עדיף תפוח גרנד) ולעשות 2 חריצים קטנים בקליפה, כדי שהתפוחים לא יתפוצצו באפייה.
  • 2 לפורר את הביסקוויטים, לקצוץ את השקדים והאגוזים.
  • 3 לערבב את הביסקוויטים עם השקדים, האגוזים והצימוקים ולהוסיף את הדבש.
  • 4 למלא את התפוחים במלית.
  • 5 להניח את התפוחים בתבנית גבוהה.
  • 6 לערבב את היין והמים, לשפוך על התפוחים.
  • 7 להניח מעל כל תפוח קוביית חמאה.
  • 8 לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה.
  • 9 לקרר ולאכול.
  • 10 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
במקום הפתיבר ניתן לפורר כוס ברנפלקס, ניתן גם להפחית מכמות החמאה בחצי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.6% 24.2% 4.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב