מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (24 ריבועים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 ממיסים 150 גרם חמאה (או מרגרינה) וחצי חבילת שוקולד.
- 2 שמים בקערה את הקמח, 3/4 כוס סוכר, 4 כפות קקאו, 1 כף שוקולית, את סוכר הווניל (או תמצית הווניל) וקורט מלח ומערבבים.
- 3 מוזגים את החמאה/המרגרינה המומסת עם השוקולד על החומרים היבשים ובוחשים היטב. במידת הצורך מוסיפים עד רבע כוס מים.
- 4 מוסיפים את הביצים תוך כדי בחישה. זה הזמן להוסיף אגוזים קצוצים למי שמעוניין.
- 5 מוזגים לתבנית משומנת/מצופה בנייר אפייה ואופים בחום בינוני של 180 מעלות כ- 35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים. בעודה חמה חותכים לריבועים.
- 6 מכינים ציפוי (לא חובה) - בסיר קטן מחממים רבע כוס מים, 3 כפות קקאו, 1 כף שוקולית, 4 כפות סוכר וחצי חבילת שוקולד מריר.
- 7 כשכל החומרים נמסים מכבים את האש ומוסיפים 50 גרם חמאה/מרגרינה, בוחשים עד שמקבלים קרם חלק (במידת הצורך מחממים על להבה נמוכה עד המסת החמאה/מרגרינה).
- 8 מוזגים בעזרת כף על העוגה מיד לאחר חיתוכה.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית נייר חד פעמית 28.5 ס"מ על 19.2 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
30.9% |
5.2% |
63.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב