מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (20 מלפפונים חמוצים)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מסדרים בעמידה את המלפפונים בקופסא.
- 2 מפזרים את השום החתוך והפלפל השחור. שופכים את המלח המומס ברבע כוס מים ואת כוס המים שנותרה.
- 3 משאירים מקום לשים את השמיר מעל המלפפונים.
- 4 סוגרים את המכסה היטב. הופכים את הקופסא ומחזירים.
- 5 לאוהבים "כמעט מוכן" - ניתן לאכול אחרי 3-4 ימים. מוכן לגמרי אחרי שבוע.
- 6 בתיאבון.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הופכים את הצנצנת פעם אחת. גודל הצנצנת הוא של קילו מלח, כך שלאחר ששמים את המלפפונים בצפיפות ואת השום, נשאר מקום רק לכוס מים, אולי כוס ורבע.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10% |
2.8% |
14.9% |
72.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב