דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (20 מלפפונים חמוצים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מסדרים בעמידה את המלפפונים בקופסא.
  • 2 מפזרים את השום החתוך והפלפל השחור. שופכים את המלח המומס ברבע כוס מים ואת כוס המים שנותרה.
  • 3 משאירים מקום לשים את השמיר מעל המלפפונים.
  • 4 סוגרים את המכסה היטב. הופכים את הקופסא ומחזירים.
  • 5 לאוהבים "כמעט מוכן" - ניתן לאכול אחרי 3-4 ימים. מוכן לגמרי אחרי שבוע.
  • 6 בתיאבון.

הופכים את הצנצנת פעם אחת. גודל הצנצנת הוא של קילו מלח, כך שלאחר ששמים את המלפפונים בצפיפות ואת השום, נשאר מקום רק לכוס מים, אולי כוס ורבע.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1318
חלבונים (גרם)0.62 0.84
פחמימות (גרם)34
מתוכן סוכרים (גרם)0.89 1.2
שומנים (גרם)0.12 0.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.02 0.03
נתרן (מ"ג)413.88557.42
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 0.56
מים (גרם)66.789.83
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.0624.32
ויטמין B (מ"ג)0.410.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.7113.08
ויטמין C (מ"ג)5.537.45
ויטמין E (מ"ג)0.020.02
ויטמין K (מק"ג)8.7311.75
סידן (מ"ג)21.2528.62
ברזל (מ"ג)0.470.64
מגנזיום (מ"ג)9.813.2
זרחן (מ"ג)18.5124.92
אבץ (מ"ג)0.170.22
אשלגן (מ"ג)115.64155.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 2.8% 14.9% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.