דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (ל- 8 סועדים)

  • פלפל צהוב - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (488 גרם)
    פלפלים לא בשרניים
  • חומץ 5% - 1/3 כוס קטנה - סה"כ (66 מ"ל)
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
  • מלח ים - כפית שטוחה
  • עלי דפנה - 1/4 7 יחידות
    2 עלי דפנה
  • שום - 5 שיניים
  • מים מסוננים - 1/3 כוס
  • פלפל אנגלי - 5 כדורים
  • מי ברז - 4 ליטר
    מים רותחים

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קיפרושים
  • 1 אל המים הרותחים שבסיר, מוסיפים את הפלפלים, מבשלים ומסובבים כחצי שעה.
  • 2 בכלי בעל מכסה מכינים ציר מחומץ, 1/3 כוס מים מסוננים פושרים, מלח וסוכר.
  • 3 שופכים את המים עם הפלפלים למסננת. שמים מעל זה צלחת שתדחס את הפלפלים. מניחים עד שיתקרר.
  • 4 מסירים את הגבעול והגרעינים של הפלפלים. חותכים כל פלפל ל- 4 לאורך.
  • 5 מניחים בציר. מוסיפים את עלי הדפנה, השום והפלפל האנגלי.
  • 6 מכסים ומניחים במקרר.
  • 7 כל יום שעובר זה יותר טעים, בעיקר עם מאכלים כבדים.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
המתכון קל, טעים ונשמר זמן רב (אם מחביאים במקרר). שווה לנסות - אפשר עם כל סוגי הפלפלים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 1.9% 11.3% 78.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב