דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (מנה ממוצעת)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוח אדמה בתנור
  • 1 לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך לאורך לשמיניות.
  • 2 לשים בקערה, להוסיף את כל החומרים חוץ מפירורי הלחם.
  • 3 לשים בתבנית ולפזר מעל את פירורי הלחם.
  • 4 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כחצי שעה מכוסה בנייר כסף, ורבע שעה ללא נייר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 17.3% 6.8% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב