דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (15-18 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס במיקרו את השוקולד עם המרגרינה, להתחיל ב- 30 שניות ולהמשיך עד שנמס לגמרי.
  • 2 לערבב היטב ולהוסיף את החלמונים ולערבב היטב.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • 4 להוסיף את השוקולד לקצף ולקפל בזהירות.
  • 5 לשמן תבנית מספר 26 (רצוי תבנית פיירקס - תבנית עגולה).
  • 6 לצקת לתבנית את כל התערובת.
  • 7 לאפות ב- 170 מעלות למשך 50 דקות עד 60 דקות (כל אחד לפי התנור שלו - לשים לב לזמנים - לא לייבש את העוגה).
  • 8 אפשר ורצוי - לאחר שמקפלים את הקצף ותערובת השוקולד יחד, להוציא כוס ולשמור בצד ולאחר האפייה למרוח על העוגה - זה מה שאני עושה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 44.2% 11.6% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב