דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ערמונים מצופים בשוקולד
  • 1 ממיסים בשתי קערות נפרדות את שני סוגי השוקולד במיקרוגל למשך חצי דקה, מערבבים, מחזירים למיקרוגל וממיסים שוב ומערבבים את כשהתערובת חמה ונוזלית מאוד.
  • 2 נועצים בעדינות רבה קיסם בכל ערמון (בעדינות כדי שהערמון לא ישבר).
  • 3 עם כפית לוקחים מהשוקולד המריר, שופכים מעל הערמונים, מקפידים שכל השוקולד המיותר יחזור לקערית ומניחים אותם על נייר פרגמנט.
  • 4 מכניסים את הערמונים למקפיא לדקה אחת, מוציאים ושופכים עם כפית על הערמונים את השוקולד הלבן. אם השוקולד הלבן התקשה בינתיים, ניתן שוב לרכך אותו במיקרוגל.
  • 5 מחזירים את הערמונים שוב לדקה למקפיא, מוציאים את הערמונים ושוב מזגגים בשוקולד המריר. הערמון יוצא עם כתמי שוקולד לבן ושוקולד מריר - מנומר.
  • 6 מכניסים למקרר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף סוכריות צבעוניות או שקדים גרוסים/אגוזים גרוסים בסוף כציפוי.

ציוד נדרש: קיסמים ונייר פרגמנט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 25.4% 5.9% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב