דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים בשתי קערות נפרדות את שני סוגי השוקולד במיקרוגל למשך חצי דקה, מערבבים, מחזירים למיקרוגל וממיסים שוב ומערבבים את כשהתערובת חמה ונוזלית מאוד.
  • 2 נועצים בעדינות רבה קיסם בכל ערמון (בעדינות כדי שהערמון לא ישבר).
  • 3 עם כפית לוקחים מהשוקולד המריר, שופכים מעל הערמונים, מקפידים שכל השוקולד המיותר יחזור לקערית ומניחים אותם על נייר פרגמנט.
  • 4 מכניסים את הערמונים למקפיא לדקה אחת, מוציאים ושופכים עם כפית על הערמונים את השוקולד הלבן. אם השוקולד הלבן התקשה בינתיים, ניתן שוב לרכך אותו במיקרוגל.
  • 5 מחזירים את הערמונים שוב לדקה למקפיא, מוציאים את הערמונים ושוב מזגגים בשוקולד המריר. הערמון יוצא עם כתמי שוקולד לבן ושוקולד מריר - מנומר.
  • 6 מכניסים למקרר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף סוכריות צבעוניות או שקדים גרוסים/אגוזים גרוסים בסוף כציפוי.

ציוד נדרש: קיסמים ונייר פרגמנט.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38400
חלבונים (גרם)0.46 4.82
פחמימות (גרם)554
מתוכן סוכרים (גרם)0.42 4.42
שומנים (גרם)1.99 20.75
מתוכם שומן רווי (גרם)1.19 12.42
כולסטרול (מ"ג)0.68 7.09
נתרן (מ"ג)2.7128.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.2 2.13
מים (גרם)1.6216.88
ויטמין A (מק"ג)0.040.42
ויטמין B (מ"ג)0.121.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.56
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.829.17
ויטמין C (מ"ג)1.0410.83
ויטמין E (מ"ג)0.020.21
ויטמין K (מק"ג)0.313.25
סידן (מ"ג)1.1612.08
ברזל (מ"ג)0.040.38
מגנזיום (מ"ג)1.3213.75
זרחן (מ"ג)4.2844.58
אבץ (מ"ג)0.020.23
אשלגן (מ"ג)23.68246.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 25.4% 5.9% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.