דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק תפוחי אדמה וכרישה קרמי
מרק תפוחי אדמה מושלם לחורף
  • 1 לטגן במעט שמן זית את הבצל, השום והכרישה עד לריכוך, בערך 5 דקות עם ערבוב תמידי.
  • 2 להכניס את 2 כוסות המים, את תפוחי האדמה, הפלפל שחור, המחמאה ואת הרוזמרין ולבשל למשך בערך חצי שעה עד שהכל מתרכך.
  • 3 להוציא בערך שליש מהכמות של המוצקים החוצה לצלחת/קערה ואת מה שנשאר בסיר לטחון במעבד מזון/בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
  • 4 להוסיף חזרה את מה שהעברנו לקערה, להוסיף את השמנת והרוקט, לערבב, להוסיף מלח לפי הטעם ולתת להכל עוד 5 דקות בישול.
  • 5 ללקק את האצבעות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 9.1% 7.8% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב