דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (כ-4 מנות)

  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
  • כרישה - 2 גדלים ממוצעים - סה"כ (400 גרם)
    רק החלק העליון
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
  • שעועית לבנה - 30 גרם
    חופן שעועית לבנה
  • תימין - 3 גבעולים - סה"כ (3 גרם)
  • כוסברה - חופן (10 גרם)
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - קורט
  • שורש ג`ינג`ר - 1/2 כפית-קצוץ - סה"כ (3 גרם)
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מי ברז - 1 ליטר
  • שעועית חומה - חופן
  • תיבולית ירקות למרק - קוביה אחת

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות, כרישה ושעועית
מרק ירקות טבעוני
  • 1 חוץ מהכוסברה והטימין לטגן את הירקות עם מעט שמן זית למשך 5 דקות על האש ולערבב כל הזמן.
  • 2 להוסיף את המים, השעועיות, התיבולית והטימין פנימה, להביא לרתיחה ולהשאיר על אש נמוכה למשך 30 דקות.
  • 3 אם יש צורך להוסיף עוד מים אז לקראת סיום הבישול להוסיף עוד כוס.
  • 4 להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 5 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את חופן השעועית החומה והתיבולית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 14.3% 8.9% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב