מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (כ-4 מנות)
- גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- כרישה - 2 גדלים ממוצעים - סה"כ (400 גרם)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- שעועית לבנה - 30 גרם
- תימין - 3 גבעולים - סה"כ (3 גרם)
- כוסברה - חופן (10 גרם)
- מלח - קורט
- פלפל שחור - קורט
- שורש ג`ינג`ר - 1/2 כפית-קצוץ - סה"כ (3 גרם)
- שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מי ברז - 1 ליטר
- שעועית חומה - חופן
- תיבולית ירקות למרק - קוביה אחת
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות טבעוני
- 1 חוץ מהכוסברה והטימין לטגן את הירקות עם מעט שמן זית למשך 5 דקות על האש ולערבב כל הזמן.
- 2 להוסיף את המים, השעועיות, התיבולית והטימין פנימה, להביא לרתיחה ולהשאיר על אש נמוכה למשך 30 דקות.
- 3 אם יש צורך להוסיף עוד מים אז לקראת סיום הבישול להוסיף עוד כוס.
- 4 להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 5 דקות.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את חופן השעועית החומה והתיבולית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.7% |
14.3% |
8.9% |
64.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב