דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם קישואים וצנוברים
שילוב נהדר של קישואים וצנוברים
  • 1 לבשל את הפסטה עם מעט מלח עד שהפסטה רכה.
  • 2 לטגן את הבצל הקצוץ וכשמשחים מעט להוסיף את הצנוברים לעוד כ- 2 דקות טיגון עד שגם הם משחימים קלות.
  • 3 לערבב יחד עם כל המצרכים, את הטופו לפורר עם הידיים ולערבב יחד.
  • 4 להכניס לתבנית עוגה 26 ס"מ או תבנית פיירקס ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר את פירורי הלחם בשיבולת שועל - אפשר גם לטחון.

ציוד נדרש: תבנית עוגה 26 ס"מ או תבנית פיירקס.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. הערך התזונתי לא כולל את שמנת הסויה. מומלץ להשתמש בפסטה חלולה קטנטנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 21.8% 17.7% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב