דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה טופו
שקשוקה טבעוני עם טופו
  • 1 לקצוץ ולטגן את הבצל והשום ראשונים עם שמן הזית.
  • 2 להוסיף את העגבניות חתוכות לשמיניות ואת הפלפלים הירוקים חתוכים לרצועות ולהמשיך לטגן עד שמתרכך.
  • 3 להוסיף חצי כוס-כוס מים רתוחים,את התבלינים ואת המחמאה יחד עם הטופו (כמות של כמה שמעוניינים לאכול מהטופו - מומלץ להשתמש בטופו משי - הכי רכה שיש).
  • 4 לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור למשך 20 דקות עד שהירקות רכים.
  • 5 אם נראה דליל אז להשאיר עם מכסה פתוח לעוד 5 דקות בכדי שהרוטב יצטמצם.
  • 6 יוצא מדהים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני אישית מעדיפה לפורר את הטופו פנימה ולא כמו שמוצג בתמונה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 22.1% 27.6% 44.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב