מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט סלק עם כל טוב, צילום: אסף לב
- 1 לקלף את הסלק ולחתוך אותו לרצועות דקות כגפרור.
- 2 לחתוך את הבצל הסגול לרצועות דקות גם כן.
- 3 את הפלפל האדום יש לשרוף על אש גלויה, לקלף ולחתוך גם אותו לרצועות.
- 4 לערבב את הסלק, הבצל הסגול והפלפל האדום עם עלי הבייבי (עלי בייבי באק צ`וי או בייבי תרד - 2 חופנים), החמוציות, אגוזי המלך, הקרוטונים, שמן הזית, מיץ הלימון, הסילאן והתבלינים.
- 5 להגיש את הסלט עם בוטנים גרוסים מעל.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפזר מגוון גבינות מעל הסלט כמו רוקפור, קממבר ופטה כבשים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. צילום: אסף לב. המתכון באדיבות השף נדב מרום - רשת קפה גרג.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.5% |
35.1% |
10.9% |
48.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב