דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות תפוחי אדמה בטורבו שף
קוביות תפוחי אדמה כתוספת נהדרת לארוחה
  • 1 לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2-4 ס"מ.
  • 2 לטבול במשרה: שמן זית, פפריקה אדומה, מלח ופלפל שחור.
  • 3 לפזר על 2 הרשתות ולהשאיר רווחים לאפשר מעבר אוויר חם.
  • 4 לצלות במשך 40 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות בתנור טורבו שף.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תנור טורבו שף.

צלייה בתנור הטורבו שף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.1% 6.4% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב