דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 364 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוטטוס תפוחי אדמה
  • 1 לחמם תנור מראש ל- 220 מעלות על טורבו.
  • 2 את תפוחי האדמה קולפים (ניתן גם להשאיר עם הקליפה).
  • 3 חותכים אותם לרבעים לאורך ושמים בקערה עמוקה.
  • 4 מעל תפוחי האדמה יוצקים את השמן - השמן צריך לצפות את כל תפוחי האדמה.
  • 5 להוסיף את כל התבלינים (ניתן להשתמש לפי הטעם - הערכת הכמויות הינה הערכה גסה - כל אחד שיתבל לפי טעמו). מערבבים את תפוחי האדמה כדי שיהיו מכוסים כולם בתבלינים.
  • 6 מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית גדולה בשכבה אחת ואופים בתנור כ- 40-50 דקות עד שתפוחי האדמה יוצאים רכים ומקבלים צבע שחום.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את הפוטטוס גם עם הקליפה - יוצא מעדן (:

פוטטוס תפוחי האדמה יוצאים קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 15% 7% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב