דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 412 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס בטטה
צ`יפס בטטה בריא בתנור הטורבו שף
  • 1 לקלף ולחתוך את הבטטות לצ`יפסים עבים.
  • 2 לטבול במשרה: שמן זית, מלח, פלפל שחור ומעט כמון.
  • 3 לפזר על 2 הרשתות ולהשאיר מרווחים למעבר האוויר החם.
  • 4 לחמם את תנור הטורבו שף ל- 250 מעלות ולצלות את צ`יפס הבטטה למשך 25 דקות. לאחר מכן, להמשיך בצלייה 10 דקות על 200 מעלות.
  • 5 בתיאבון ורק בריאות חיוך

ציוד נדרש: תנור טורבו שף.

צלייה בתנור הטורבו שף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 11.3% 5.6% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב