דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
צ`יפס בטטה
צ`יפס בטטה
צ`יפס בטטה
צ`יפס בטטה בריא בתנור הטורבו שף

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 412 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף ולחתוך את הבטטות לצ`יפסים עבים.
  • 2 לטבול במשרה: שמן זית, מלח, פלפל שחור ומעט כמון.
  • 3 לפזר על 2 הרשתות ולהשאיר מרווחים למעבר האוויר החם.
  • 4 לחמם את תנור הטורבו שף ל- 250 מעלות ולצלות את צ`יפס הבטטה למשך 25 דקות. לאחר מכן, להמשיך בצלייה 10 דקות על 200 מעלות.
  • 5 בתיאבון ורק בריאות חיוך

ציוד נדרש: תנור טורבו שף.

צלייה בתנור הטורבו שף.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)453110
חלבונים (גרם)6.26 1.52
פחמימות (גרם)8019
מתוכן סוכרים (גרם)16.61 4.03
שומנים (גרם)12.47 3.03
מתוכם שומן רווי (גרם)1.94 0.47
נתרן (מ"ג)478.61116.17
סיבים תזונתיים (גרם)11.96 2.9
מים (גרם)307.1674.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2,817683.77
ויטמין B (מ"ג)6.821.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.310.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.06
ויטמין B3 (מ"ג)2.220.54
ויטמין B5 (מ"ג)3.180.77
ויטמין B6 (מ"ג)0.830.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)43.7210.61
ויטמין C (מ"ג)9.572.32
ויטמין E (מ"ג)1.030.25
ויטמין K (מק"ג)7.431.8
סידן (מ"ג)119.9329.11
ברזל (מ"ג)2.470.6
מגנזיום (מ"ג)99.6624.19
זרחן (מ"ג)187.0445.4
אבץ (מ"ג)1.190.29
אשלגן (מ"ג)1,341325.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 11.3% 5.6% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.