דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (8 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
וולקנו שוקולד כשר לפסח
קינוח מושלם לפסח, צילום: סיגל פרץ ברמר
  • 1 לחמם במיקרוגל את 200 גרם השוקולד המריר עם 150 גרם חמאה עד להמסה מלאה (לערבב עד לקבלת בלילה אחידה).
  • 2 להוסיף לתערובת את הסוכר החום, קמח תפוחי האדמה והקקאו. בשלב זה יש צורך לערבב שוב כדי שכל החומרים יתאחדו.
  • 3 להוסיף את הביצים - כל פעם ביצה אחת ושוב לערבב.
  • 4 למרוח מעט חמאה (כ- 10 גרם) על תבניות מאפינס (חד פעמיות). יש צורך ב- 8 תבניות כאלו.
  • 5 יש למלא את התבניות בתערובת שהכנו עד ל- 3/4 גובה ולשים במקרר למשך 15 דקות.
  • 6 את השוקולד הלבן לשבור לקוביות ולשים 2 קוביות בכל תבנית מאפינס, תוך כדי כיסוי קוביות השוקולד בבלילה - פשוט לדחוס את קוביות השוקולד הלבן פנימה - הבלילה מעט מתקשה במקרר. לאחר מכן, לשמור שוב במקרר.
  • 7 בזמן שרוצים להגיש צריך לחמם את התנור מראש ל- 200 מעלות צלזיוס ולאפות כ- 12 דקות. העוגות צריכות להתקשות בדפנות המאפינס ואמור להיווצר קרום רוטט מלמעלה).
  • 8 לאחר האפייה להוציא מהתנור, להמתין דקה ולהפוך את התבנית על צלחת הגשה נאה.
  • 9 מומלץ לפזר אבקת סוכר מעל העוגות.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם כדור גלידה בטעם שאוהבים.

ציוד נדרש: תבניות מאפינס חד פעמיות.

ניתן להכין את העוגה במתכונת רגילה עם קמח רגיל במקום קמח תפוחי אדמה. הערך התזונתי לא כולל את הליקר ואבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.4% 7.2% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב