מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לקלף את תפוחי האדמה ולבשל במים ממולחים קלות עד לריכוך.
- 2 לסנן את תפוחי האדמה ולקרר.
- 3 לחתוך לקוביות או פרוסות.
- 4 לחתוך את 2 הבצלים לטבעות דקות.
- 5 להוסיף שמן, חומץ, מלח ופלפל שחור (לפי הטעם).
- 6 לערבב את הסלט ולקרר.
- 7 לטעום ולתקן את התיבול בהתאם לטעם אישי.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
9.7% |
6.7% |
76.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב