מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (4 מנות פתיחה בצלוחיות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של קייל ותפוחי אדמה
- 1 לקצוץ את הבצל והשום ולטגן בשמן חם עד להזהבה.
- 2 לחתוך לקוביות את תפוחי האדמה ולהוסיף את המים ואת אבקת המרק עם הפלפל שחור.
- 3 לבשל בסיר עד לריכוך תפוחי האדמה, בערך כ- 20 דקות ולרסק בבלנדר מוט עד שהמרק הופך לקרמי וחלק.
- 4 להוסיף את הקייל קצוץ דק דק ולבשל לעוד 10 דקות.
- 5 לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם.
- 6 להגיש בזילוף שמנת הסויה מעל.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הקייל (כרוב העלים) ואת אבקת מרק הירקות. שיטת ההכנה כוללת בישול. הכמות יכולה להספיק גם ל- 2 מנות עיקריות בצלחות עמוקות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
26.2% |
8.5% |
59.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב