מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קליל וטעים מאוד
- 1 משרים את השעועית האדומה במים כ- 12 שעות. לאחר מכן, מבשלים במשך כ- 45 דקות או עד שהשעועית רכה.
- 2 מסננים את השעועית ומניחים בקערה.
- 3 קוצצים את הבצל הסגול והכוסברה, ומוסיפים לקערה.
- 4 מתבלים ברוטב צ`ילי מתוק, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- 5 מערבבים היטב את כל המרכיבים.
- 6 חוצים את עגבניות השרי לרבעים ומניחים מעל הסלט.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להפחית לחצי את כמות רוטב הצ`ילי המתוק.
אפשר לשחק עם התיבול והכמויות לפי הטעם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.8% |
5.7% |
20% |
60.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב