דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (מנה = כוס. 10-12 כוסות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גרנולה ביתית עשירה
  • 1 לקלות את השומשום עד להזהבה, להוסיף את הקוואקר ולהמשיך לקלות עוד 5 דקות.
  • 2 להוסיף את יתר המצרכים ולהמשיך לקלות על אש קטנה עוד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 3 לחמם תנור מראש ל- 170 מעלות.
  • 4 להניח על תבנית נייר אפייה, לשפוך את כל תכולת המחבת ולשטח.
  • 5 לאפות במשך 25 דקות, לא יותר (לערבב פעמיים לפחות תוך כדי).
  • 6 לצנן.
  • 7 הסירופ - לחמם במחבת עד להמסה.
  • 8 להעביר את כל המצרכים האפויים לקערה גדולה, לצקת מעליהם את הסירופ ולערבב.
  • 9 להוסיף לקערה את כל הפירות היבשים ולערבב (להשתמש ב- 2 כפות צימוקים לבנים ו- 2 כפות צימוקים שחורים).
  • 10 מדי פעם לערבב, כך במשך שעתיים לפחות עד להתייבשות מלאה.
  • 11 לשמור בכלי סגור במקרר.
  • 12 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה. יוצאת צנצנת יחסית גדולה אך היא נטרפת תוך יומיים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 31% 11.8% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב