מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- שמן קנולה - 1/4 כוס קטנה - סה"כ (50 מ"ל)
- פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם)
- עגבנייה - יחידה בינונית (172 גרם)
- תפוח אדמה - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (676 גרם)
- גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
- סלרי - כרפס - 4 גבעולים - סה"כ (180 גרם)
- קישוא - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (654 גרם)
- שום - 4 שיניים
- מלח ים - כף שטוחה
- פלפל שחור - כפית שטוחה
- פפריקה - כף שטוחה
- מים רותחים - כוס אחת
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מגוון ירקות מזינים
- 1 מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן.
- 2 מוסיפים את הפלפל האדום החתוך. מקרמלים עד שמתרכך.
- 3 מוסיפים את העגבניה הקצוצה דק דק.
- 4 את שאר הירקות חותכים לריבועים קטנים (ב"בוש" למשל).
- 5 מוסיפים אותם, מקרמלים ומתבלים.
- 6 מוסיפים מים רותחים ומורידים לאש קטנה.
- 7 מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה (עד שהגזר במרקם אכיל).
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.7% |
14.2% |
8% |
66.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב