דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מגוון ירקות מזינים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן.
  • 2 מוסיפים את הפלפל האדום החתוך. מקרמלים עד שמתרכך.
  • 3 מוסיפים את העגבניה הקצוצה דק דק.
  • 4 את שאר הירקות חותכים לריבועים קטנים (ב"בוש" למשל).
  • 5 מוסיפים אותם, מקרמלים ומתבלים.
  • 6 מוסיפים מים רותחים ומורידים לאש קטנה.
  • 7 מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה (עד שהגזר במרקם אכיל).
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18262
חלבונים (גרם)3.59 1.22
פחמימות (גרם)3010
מתוכן סוכרים (גרם)6.77 2.3
שומנים (גרם)6.4 2.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.5 0.17
נתרן (מ"ג)1,079366.38
סיבים תזונתיים (גרם)5.26 1.79
מים (גרם)249.2284.66
ליקופן (מ"ג)0.650.22
ויטמין A (מק"ג)427.43145.2
ויטמין B (מ"ג)3.841.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.220.75
ויטמין B5 (מ"ג)0.780.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.50.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.9114.58
ויטמין C (מ"ג)40.8513.88
ויטמין E (מ"ג)1.190.41
ויטמין K (מק"ג)21.447.28
סידן (מ"ג)66.9322.74
ברזל (מ"ג)1.340.46
מגנזיום (מ"ג)51.1317.37
זרחן (מ"ג)106.336.11
אבץ (מ"ג)0.820.28
אשלגן (מ"ג)727.01246.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.7% 14.2% 8% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.