דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.8 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב כבוש
  • 1 שוטפים את כל הירקות וקולפים את הגזרים.
  • 2 חותכים את ראש הכרוב ל- 4 ואת הגזרים לעיגולים עבים.
  • 3 מכינים את הכלי לחמוצים - זאת יכולה להיות צנצנת גדולה או סיר עם מכסה.
  • 4 מסדרים בכלי את כל המצרכים שמופיעים במתכון לפי סדר כך שגבעולי הסלרי יהיו או בתחתית או בראש (מלבד המים, מיץ הלימון והמלח).
  • 5 מכינים את מי המלח - ממיסים את המלח במים קרים תוך כדי ערבוב של המים והמלח ומוסיפים מיץ מלימון אחד.
  • 6 מכסים את הירקות במי המלח והלימון כך שהם יהיו מכוסים ממש.
  • 7 אם חסר מי מלח מכינים עוד.
  • 8 אם משתמשים בסיר, חשוב שהירקות לא יצופו על פני המים ויהיו חשופים. הם אמורים להיות מכוסים - אז נניח צלחת מעל הכל, היא תחזיק את הירקות במים.
  • 9 החשוב מכל - ממתינים 3 ימים עד שיהיו לנו בועות קטנות על פני המים בצידי הסיר או הצנצנת.
  • 10 לאחר מכן נכניס את הכל למקרר (אם לא נעשה את זה והטמפרטורה בחדר לא קרה מאד הכל יתקלקל ויהיה רך ולא אכיל).
  • 11 ביום הרביעי אפשר לאכול את החמוצים.
  • 12 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל השחור השלם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
24.8% 1.2% 12% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב