דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (25 פחזניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פחזניות ממולאות בקרם פטיסייר
פחזניות עם קרם פטיסייר
  • 1 שמים בסיר בינוני את החמאה, מים, מלח וסוכר ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
  • 2 כשהנוזל מבעבע, שופכים פנימה את כל כמות הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהבלילה הופכת לגוש בצק ונפרדת מדפנות הסיר.
  • 3 מנמיכים את האש ומערבבים עוד כ- 2 דקות לייבוש של המסה.
  • 4 מסירים מהאש ומצננים. ניתן לצנן בקערת המיקסר עם וו גיטרה, תוך ערבול איטי להוצאת האדים.
  • 5 כשהמסה קרה מוסיפים את הביצים, אחת אחת. יש לוודא כי כל ביצה נטמעת בבצק לפני הוספת ביצה נוספת.
  • 6 מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר עגול גדול ומזלפים פחזניות במרווחים של 3-4 ס"מ אחת מהשנייה.
  • 7 מחממים תנור ל- 200 מעלות וכשהתנור מגיע לטמפרטורה, מכניסים את הפחזניות לאפייה של 20 דקות.
  • 8 אסור לפתוח את דלת התנור בזמן הזה, אחרת הפחזניות יצנחו ולא יתפחו. לאחר 20 דקות, פותחים מעט את דלת התנור להוצאת אדים, סוגרים שוב ואופים 5 דקות נוספות. מצננים.
  • 9 הכנת הקרם - בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, חלב ואבקת קרם פטיסייר.
  • 10 מערבלים עד קבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול.
  • 11 מחוררים כל פחזנית בתחתית בעזרת סכין או צנתר משונן.
  • 12 מזלפים קרם דרך החור על שהפחזנית מתמלאת. היזהרו ממילוי יתר שעלול לפוצץ את הפחזנית.
  • 13 מעבירים לצלחת הגשה ומפדרים באבקת סוכר.
  • 14 מגישים מיד או מצננים במקרר.
  • 15 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שדרגו את הקרם על ידי קיפול פנימה של 2 כפות מלית אוכמניות.

ציוד נדרש: שקית זילוף וצנתר חלק קטן.

ניתן למלא בכל קרם שאוהבים. המצרכים שנמדדו במ"ל - 240 מ"ל שווה לכוס מדידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42.2% 11.6% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב