דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות מכל תבנית אינגליש קייק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד נימוחה ואוורירית בטירוף
עוגת שוקולד שהיא חלום
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף את הנוזלים בזרם דק (השמן והמים רותחים) ולאחר מכן להוסיף את היבשים (הקמח והשוקולית). לערבל הכל עד לקבלת בלילה אחידה (לא יותר מדי, העוגה תצא לכם דחוסה).
  • 2 להעביר את תערובת העוגה אל 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה מתאימה, ולאפות את העוגה בחום של 175 מעלות (חום עליון תחתון) עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש (כ- 34-40 דקות, תלוי בסוג התנור והתבנית בה אופים).
  • 3 בינתיים נכין את הגנאש: בתוך קלחת להרתיח את השמנת המתוקה על הגז, ולאחר שהיא רותחת למזוג אותה לקערה עם השוקולדים, להמתין כדקה ואז לערבב לקבלת גנאש חלק ויפה.
  • 4 כשהעוגה מוכנה אני חותכת אותה לריבועים בעזרת סכין ומוזגת את הגנאש מעל כדי שהגנאש יחלחל לתוך העוגה. מבחינת תוספות וקישוטים - מה שבא לכם! הילדים שלכם יברכו אתכם והאורחים לא יפסיקו לטרוף עוגת שוקולד נימוחה, אוורירית וטעימה במיוחד שכולם אוהבים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר סוכריות צבעוניות מעל או לקשט איך שרוצים.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי הסוכריות הצבעוניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32% 8.3% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב