דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) את השוקולד והחמאה עד להמסה מלאה ולקרר.
  • 2 להפריד את הביצים.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 4 את החלמונים להוסיף לתערובת השוקולד.
  • 5 למזג בין תערובת החלבונים לשוקולד.
  • 6 לשמן תבנית עגולה/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 7 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.5% 6.8% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב