דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (כ- 30 חתיכות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלול מתוק
שבלול מתוק - מצוין להגשה לצד כוס הקפה
  • 1 ללוש את כל חומרי הבצק ולשמור ללילה במקרר.
  • 2 להקציף במיקסר את כל מצרכי המלית לקצף אחיד ואוורירי.
  • 3 לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לארבעה חלקים.
  • 4 לרדד ריבוע גדול ולמרוח קרם, לגלגל לגלילה ארוכה.
  • 5 לשמן תבנית ולסדר את ארבעת הגלילות אחת אחרי השנייה (כמו נחש).
  • 6 לערבב את החלמונים ולמרוח על הבצק.
  • 7 ליצור חתכים אנכיים מסביב לעוגה.
  • 8 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות, עד להזהבה קלה.
  • 9 לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון (פרח) או תבנית קפיצית מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.5% 6.9% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב