מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קל ומהיר להכנה
- 1 להרתיח את המים עם המלח, להוסיף את הרביולי פנימה ולבשל עד שהם צפים ובבדיקה הם מבושלים (להוציא אחד ולטעום).
- 2 במחבת להמיס את החמאה, להוסיף את הפטריות, לתבל ולערבב.
- 3 להוסיף את השמנת ולבשל עד לצמצום השמנת.
- 4 להוסיף את הרביולי המוכן ולערבב עד שכל הרביולי מצופים ברוטב.
- 5 בתיאבון
אפשר לשנות את סוג הרביולי והרוטב לפי מה שאוהבים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
32.6% |
16.1% |
51.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב