מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (15 סיגרים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סיגרים מטוגנים בשמן עמוק במילוי תפוחי אדמה
- 1 מבשלים את תפוחי האדמה הקלופים והפרוסים, ומועכים לפירה.
- 2 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה. מערבבים את הבצל המטוגן (כולל השמן) עם הפירה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך (מומלץ להוסיף פלפל שחור בנדיבות - אפשר להתחיל עם 1/2 כפית).
- 3 לאחר שהמילוי התקרר לוקחים מילוי (בנדיבות), מגלגלים לגליל ומניחים כ- 4 ס"מ מקצה העלה הקרוב אלינו (משאירים שוליים בצדדים). מקפלים את הקצה על המילוי, מקפלים את השוליים כלפי פנים ומתחילים לגלגל לכיוון הקצה השני.
- 4 את הקצה מורחים ב"דבק קמח" (תערובת של קמח ומים) וסוגרים.
- 5 מטגנים בשמן עמוק חם (כ- 5 ס"מ גובה. שימו לב להערה בהמשך המתכון לגבי כמות השמן) עד שהסיגרים מוכנים. מתקבלים סיגרים תפוחי אדמה הכי טעימים שיש!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
הסיגרים מעט "שמנמנים" - ניתן כמובן להכין סיגרים דקים מחצי עלה סיגר. מומלץ להשתמש בנייר סופג בתום הטיגון.
כמות השמן לטיגון העמוק במתכון הינה הכמות המוערכת הנספגת בסיגרים - יש צורך להשתמש בכמות גדולה יותר בעת הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
14.8% |
7.7% |
72.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב