דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז דרוזי
אורז בסגנון דרוזי עם גרגירי חומוס
  • 1 מערבבים הכל בתבנית גדולה מאוד (חוץ מהשמן והמים), שתכיל הכל בנוחות.
  • 2 מוסיפים 3/4 כוס שמן ו- 4 כוסות מים רותחים, מערבבים קצת.
  • 3 אוטמים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל- 220 מעלות.
  • 4 אחרי 3/4 שעה מורידים את החום ל- 140 וממשיכים לאפות עוד שלוש שעות.
  • 5 פעם אחת באמצע, פותחים בזהירות את נייר הכסף, שופכים עוד חצי כוס מים רותחים, מערבבים קצת שהלמעלה של האורז יירד למטה ולהיפך, אוטמים שוב וממשיכים לאפות. סה"כ אפייה במשך 4 שעות.
  • 6 אפשר להוסיף מלמעלה כרעי עוף מתובלים, או בתוך האורז כבדי עוף, או בשר טחון שמן שטוגן קלות עם מעט בצל.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 31.6% 12.9% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב