קציצות אורז מטוגנות עם תבלינים
1. מועכים את האורז המבושל (10 כפות) לפירה בעזרת מועך תפו"א.
2. מוסיפים את השמיר ואת הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים.
3. מתבלים במלח, קארי, כורכום ופלפל שחור ומערבבים שוב.
4. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
5. לבסוף טובלים פרוסת לחם במים, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
6. אחרון חביב: בידיים רטובות יוצרים קציצות מהתערובת, טובלים בפירורי לחם משני הצדדים ומטגנים בשמן עד להשחמה על אש בינונית כדי שיתבשל קצת גם בפנים.
7. בתיאבון
כמות השמן היא כמות השמן המוערכת שנספגת בקציצות. ייתכן ויהיה צורך בכמות גדולה/קטנה יותר של שמן.