דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קציצות בינוניות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות אורז
קציצות אורז מטוגנות עם תבלינים
  • 1 מועכים את האורז המבושל (10 כפות) לפירה בעזרת מועך תפו"א.
  • 2 מוסיפים את השמיר ואת הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים.
  • 3 מתבלים במלח, קארי, כורכום ופלפל שחור ומערבבים שוב.
  • 4 מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • 5 לבסוף טובלים פרוסת לחם במים, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
  • 6 אחרון חביב: בידיים רטובות יוצרים קציצות מהתערובת, טובלים בפירורי לחם משני הצדדים ומטגנים בשמן עד להשחמה על אש בינונית כדי שיתבשל קצת גם בפנים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם בצל ירוק.

כמות השמן היא כמות השמן המוערכת שנספגת בקציצות. ייתכן ויהיה צורך בכמות גדולה/קטנה יותר של שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 23.6% 9.7% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב