דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 374 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה פלפלים
פסטה מחיטה מלאה עם תוספות נפלאות
  • 1 להרתיח את הפסטה (חצי שקית) בסיר עם מים רותחים ומעט שמן בישול (שמן הקנולה) וקורט מלח עד שמגיע למידת הרכות הרצויה.
  • 2 לסנן, לשטוף במים קרים ולהניח בצד.
  • 3 בסיר רחב לטגן עם שמן הזית חצי בצל קצוץ, אחרי כ- 3 דקות להוסיף את השום הפרוס לעוד 2 דקות טיגון ולהוסיף את העגבניות החתוכות לריבועים קטנים וחצי מכמות הבזיליקום קצוץ, 2 כפות גדושות רסק העגבניות, קורט מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  • 4 להוסיף בערך כוס מים רתוחים על מנת שלא יתייבש, ולבשל למשך רבע שעה על אש נמוכה ומכסה סגור ואם יש צורך בעוד מים לדאוג להוסיף במשך הבישול.
  • 5 את הפלפלים להכניס לתנור על מצב גריל למספר דקות על חום גבוה לצלייה עד שהפלפלים משחימים, לסובב במידת הצורך, להוציא כשמוכן ולחתוך לרצועות שיעברו לתוך סיר הרוטב.
  • 6 לבשל למשך 15 דקות, ולערבב עם הפסטה, מעל לפזר את הבזיליקום הטרי הקצוץ שנותר ולערבב הכל יחד.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 19.7% 11.2% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב