דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה מחיטה מלאה עם תוספות נפלאות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 374 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הפסטה (חצי שקית) בסיר עם מים רותחים ומעט שמן בישול (שמן הקנולה) וקורט מלח עד שמגיע למידת הרכות הרצויה.
  • 2 לסנן, לשטוף במים קרים ולהניח בצד.
  • 3 בסיר רחב לטגן עם שמן הזית חצי בצל קצוץ, אחרי כ- 3 דקות להוסיף את השום הפרוס לעוד 2 דקות טיגון ולהוסיף את העגבניות החתוכות לריבועים קטנים וחצי מכמות הבזיליקום קצוץ, 2 כפות גדושות רסק העגבניות, קורט מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  • 4 להוסיף בערך כוס מים רתוחים על מנת שלא יתייבש, ולבשל למשך רבע שעה על אש נמוכה ומכסה סגור ואם יש צורך בעוד מים לדאוג להוסיף במשך הבישול.
  • 5 את הפלפלים להכניס לתנור על מצב גריל למספר דקות על חום גבוה לצלייה עד שהפלפלים משחימים, לסובב במידת הצורך, להוציא כשמוכן ולחתוך לרצועות שיעברו לתוך סיר הרוטב.
  • 6 לבשל למשך 15 דקות, ולערבב עם הפסטה, מעל לפזר את הבזיליקום הטרי הקצוץ שנותר ולערבב הכל יחד.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של נטלי הולדינג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28977
חלבונים (גרם)7.07 1.89
פחמימות (גרם)4011
מתוכן סוכרים (גרם)9.16 2.45
שומנים (גרם)12.43 3.33
מתוכם שומן רווי (גרם)1.48 0.4
נתרן (מ"ג)412.5110.44
סיבים תזונתיים (גרם)3.65 0.98
מים (גרם)266.4871.35
ליקופן (מ"ג)5.231.4
ויטמין A (מק"ג)181.2548.53
ויטמין B (מ"ג)2.520.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.450.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.360.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.460.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)40.7610.91
ויטמין C (מ"ג)202.4154.19
ויטמין E (מ"ג)2.510.67
ויטמין K (מק"ג)6,2321,669
סידן (מ"ג)47.3412.67
ברזל (מ"ג)1.870.5
מגנזיום (מ"ג)29.657.94
זרחן (מ"ג)82.2622.02
אבץ (מ"ג)0.480.13
אשלגן (מ"ג)590.17158.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 19.7% 11.2% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה