גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה בראגו פטריות |
10 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להשתמש בכל פסטה ארוכה פסטה ארוכה (פטוצ`יני, לינגוויני, פפארדלה, טליאטלה). ניתן להשתמש בפטריות מכל הסוגים (פורטובלו, יער, שמפיניון, אלמוג, שיטקי, שימג`י).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 181 | 82 |
חלבונים (גרם) | 5.58 | 2.52 |
פחמימות (גרם) | 27 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.84 | 1.73 |
שומנים (גרם) | 5.36 | 2.42 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.43 | 0.19 |
נתרן (מ"ג) | 404.13 | 182.37 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.61 | 1.18 |
מים (גרם) | 147.39 | 66.51 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 9.77 | 4.41 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.32 | 2.4 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.25 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.25 | 1.47 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.47 | 0.66 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.23 | 0.1 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.96 | 13.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.38 | 4.68 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.33 | 0.15 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.12 | 0.05 |
ויטמין K (מק"ג) | 866.3 | 390.93 |
סידן (מ"ג) | 43.07 | 19.43 |
ברזל (מ"ג) | 1.74 | 0.79 |
מגנזיום (מ"ג) | 21.26 | 9.59 |
זרחן (מ"ג) | 96.66 | 43.62 |
אבץ (מ"ג) | 0.85 | 0.38 |
אשלגן (מ"ג) | 422.73 | 190.76 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.18 | 0.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.02 |