גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה עם פטריות, בטטה ובצל סגול |
6 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 178 | 89 |
| חלבונים (גרם) | 4.53 | 2.25 |
| פחמימות (גרם) | 30 | 15 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 5.88 | 2.93 |
| שומנים (גרם) | 3.63 | 1.81 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.68 | 0.84 |
| כולסטרול (מ"ג) | 9.2 | 4.58 |
| נתרן (מ"ג) | 145.81 | 72.54 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 3.31 | 1.65 |
| מים (גרם) | 112.52 | 55.98 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 367.27 | 182.72 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.66 | 1.82 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.15 | 0.07 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 2.15 | 1.07 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 1.17 | 0.58 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 12.91 | 6.42 |
| ויטמין C (מ"ג) | 12.31 | 6.12 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.11 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.54 | 0.27 |
| ויטמין K (מק"ג) | 17.88 | 8.89 |
| סידן (מ"ג) | 34.81 | 17.32 |
| ברזל (מ"ג) | 1.45 | 0.72 |
| מגנזיום (מ"ג) | 19.96 | 9.93 |
| זרחן (מ"ג) | 69.68 | 34.67 |
| אבץ (מ"ג) | 0.56 | 0.28 |
| אשלגן (מ"ג) | 350.25 | 174.26 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.14 | 0.07 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.11 | 0.06 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם