דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה עם פטריות, בטטה ובצל סגול
ארוחת ערב של מלכים
  • 1 מרככים את קוביות הבטטה בתנור (עטופות בנייר כסף כ- 20 דקות על 200 מעלות), במיקרוגל (3 דקות על עוצמה מרבית) או בסיר עם מים (כ- 10 דקות על אש בינונית).
  • 2 מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והאורגנו, מערבבים וממשיכים לטגן על אש בינונית. בינתיים, מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3 כאשר הפטריות מתחילות להזהיב, מוסיפים את היין ומצמצמים. מגבירים לאש חזקה, מוסיפים את הבטטה ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל השחור, מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים. מסירים מהאש, מפזרים את הפטרוזיליה מעל ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל פסטה ארוכה שאוהבים (פטוצ`יני, לינגוויני, פפארדלה, טליאטלה).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 8.7% 10.9% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב