דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן על האריזה.
  • 2 מטגנים בצל ושום במחבת עד שקיפות.
  • 3 מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות עד שהן מתרככות.
  • 4 מוסיפים תבלינים, יין ושמנת.
  • 5 מביאים את השמנת לידי רתיחה.
  • 6 מערבבים את הקורנפלור בכוס (חד פעמית לשתייה קרה) מים קרים.
  • 7 מוסיפים את הקורנפלור לשמנת ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
  • 8 שוטפים את הפסטה במים קרים ומוסיפים את הרוטב.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 22.2% 10.6% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב