דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה חלבית קלה וטעימה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 352 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ולצנן.
  • 2 בסיר נפרד ממיסים את החמאה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים מעט. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
  • 3 מוסיפים את השמנת המתוקה, השום, המוסקט והמלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את הפסטה המצוננת והגבינה הצהובה, ומערבבים יחד עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)845240
חלבונים (גרם)16.11 4.58
פחמימות (גרם)9126
מתוכן סוכרים (גרם)14.95 4.25
שומנים (גרם)45.14 12.82
מתוכם שומן רווי (גרם)25.68 7.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.490.42
כולסטרול (מ"ג)125.5 35.65
נתרן (מ"ג)765.77217.55
סיבים תזונתיים (גרם)5.96 1.69
מים (גרם)116.1132.99
ויטמין A (מק"ג)0.010
ויטמין B (מ"ג)0.440.12
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.982.83
ויטמין C (מ"ג)9.882.81
ויטמין E (מ"ג)0.020
ויטמין K (מק"ג)0.390.11
סידן (מ"ג)66.1118.78
ברזל (מ"ג)0.390.11
מגנזיום (מ"ג)15.954.53
זרחן (מ"ג)55.915.88
אבץ (מ"ג)0.30.09
אשלגן (מ"ג)251.6371.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 28.6% 10.2% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.