דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן על האריזה.
  • 2 מטגנים בצל ושום במחבת עד שקיפות.
  • 3 מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות עד שהן מתרככות.
  • 4 מוסיפים תבלינים, יין ושמנת.
  • 5 מביאים את השמנת לידי רתיחה.
  • 6 מערבבים את הקורנפלור בכוס (חד פעמית לשתייה קרה) מים קרים.
  • 7 מוסיפים את הקורנפלור לשמנת ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
  • 8 שוטפים את הפסטה במים קרים ומוסיפים את הרוטב.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לימור בר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)626265
חלבונים (גרם)13.46 5.7
פחמימות (גרם)8034
מתוכן סוכרים (גרם)2.21 0.94
שומנים (גרם)28.12 11.92
מתוכם שומן רווי (גרם)12.78 5.42
כולסטרול (מ"ג)66.5 28.18
נתרן (מ"ג)511.88216.9
סיבים תזונתיים (גרם)4.94 2.09
מים (גרם)65.3727.7
ויטמין A (מק"ג)0.030.01
ויטמין B (מ"ג)3.211.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.940.82
ויטמין B5 (מ"ג)0.950.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.815.01
ויטמין C (מ"ג)3.871.64
ויטמין D (מק"ג)0.220.09
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.190.08
סידן (מ"ג)14.466.13
ברזל (מ"ג)0.870.37
מגנזיום (מ"ג)9.814.16
זרחן (מ"ג)51.3621.76
אבץ (מ"ג)0.470.2
אשלגן (מ"ג)206.8787.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 22.2% 10.6% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.