דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה ברוטב שמנת פסטו
פסטה ברוטב שמנת פסטו
פסטה ברוטב שמנת פסטו
הפסטה פסטו הכי טעימה שתכינו

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן זית בסיר סוטאז` עד להזהבה קלה, להוסיף את השום הכתוש, להמשיך לטגן כחצי דקה, להוסיף את כל התבלינים ועשבי התיבול הטריים ולערבב מעט.
  • 3 להוסיף את הפסטו והשמנת המתוקה, לערבב, להוסיף גם את גבינת המוצרלה, לערבב מעט ולהמשיך לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ- 7-10 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  • 4 לסנן את הפסטה, להוסיף לסיר הרוטב, לערבב היטב ולהגיש פסטה ברוטב שמנת פסטו כמו של המסעדות האיטלקיות הכי טובות עם גילופי גבינת פרמזן מעל!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן גם להגיש מנת פסטה ומעליה למזוג רוטב שמנת פסטו כמו שהאיטלקים אוהבים להגיש. רצוי להשתמש בפסטה איכותית (עדיפות לפסטה טרייה כמובן).

ציוד נדרש: סיר פסטה וסיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)596318
חלבונים (גרם)18.59 9.91
פחמימות (גרם)5730
מתוכן סוכרים (גרם)3.24 1.73
שומנים (גרם)32.4 17.27
מתוכם שומן רווי (גרם)13.41 7.15
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.790.42
כולסטרול (מ"ג)59.5 31.72
נתרן (מ"ג)1,224652.61
סיבים תזונתיים (גרם)0.79 0.42
מים (גרם)23.0812.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.526.14
ויטמין B (מ"ג)0.330.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.521.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.140.07
ויטמין C (מ"ג)3.211.71
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)1.770.94
סידן (מ"ג)215.09114.67
ברזל (מ"ג)0.250.13
מגנזיום (מ"ג)5.462.91
זרחן (מ"ג)39.0520.82
אבץ (מ"ג)0.30.16
אשלגן (מ"ג)66.2835.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.40.21
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.350.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 29.9% 17.2% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.