גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה ברוטב שמנת פסטו |
7 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
ציוד נדרש: סיר פסטה וסיר סוטאז` רחב.
הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 596 | 318 |
| חלבונים (גרם) | 18.59 | 9.91 |
| פחמימות (גרם) | 57 | 30 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 3.24 | 1.73 |
| שומנים (גרם) | 32.4 | 17.27 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 13.41 | 7.15 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.79 | 0.42 |
| כולסטרול (מ"ג) | 59.5 | 31.72 |
| נתרן (מ"ג) | 1,224 | 652.61 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.79 | 0.42 |
| מים (גרם) | 23.08 | 12.3 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 11.52 | 6.14 |
| ויטמין B (מ"ג) | 0.33 | 0.18 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.09 | 0.05 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.07 | 0.04 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 3.52 | 1.88 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.14 | 0.07 |
| ויטמין C (מ"ג) | 3.21 | 1.71 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
| ויטמין K (מק"ג) | 1.77 | 0.94 |
| סידן (מ"ג) | 215.09 | 114.67 |
| ברזל (מ"ג) | 0.25 | 0.13 |
| מגנזיום (מ"ג) | 5.46 | 2.91 |
| זרחן (מ"ג) | 39.05 | 20.82 |
| אבץ (מ"ג) | 0.3 | 0.16 |
| אשלגן (מ"ג) | 66.28 | 35.33 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.04 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.05 | 0.03 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.4 | 0.21 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.35 | 0.18 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם