דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קונכיות פסטה בממרח פטריות, פסטו וגבינה מותכת
קונכיות פסטה בממרח פטריות, פסטו וגבינה מותכת
ארוחת פסטה טעימה ברמות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו ומניחים בצד.
  • 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה בסיר או במחבת גדולה.מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח, פלפל שחור ומוסקט.
  • 3 ממשיכים לטגן עד להזהבה קלה של הפטריות ומכבים את הלהבה.
  • 4 כאשר הפסטה מוכנה מסננים אותה ומעבירים אותה בתוספת רבע כוס ממי הבישול שלה לתוך תערובת הפטריות. מוסיפים את הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות והגבינה המותכת, ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהגבינה נמסה ומתקבל מרקם קרמי.
  • 5 מתקנים תיבול ומגישים מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)338223
חלבונים (גרם)11.51 7.61
פחמימות (גרם)5536
מתוכן סוכרים (גרם)2.31 1.53
שומנים (גרם)7.89 5.22
מתוכם שומן רווי (גרם)1.56 1.03
כולסטרול (מ"ג)4.05 2.68
נתרן (מ"ג)406.22268.57
סיבים תזונתיים (גרם)2.36 1.56
מים (גרם)53.6835.49
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.32
ויטמין B (מ"ג)2.081.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.240.82
ויטמין B5 (מ"ג)0.620.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.26.74
ויטמין C (מ"ג)3.612.39
ויטמין D (מק"ג)0.140.09
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)3,1112,057
סידן (מ"ג)163.61108.17
ברזל (מ"ג)0.610.4
מגנזיום (מ"ג)7.95.22
זרחן (מ"ג)37.324.66
אבץ (מ"ג)0.320.21
אשלגן (מ"ג)156.47103.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 10.3% 15% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.