דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קונכיות פסטה בממרח פטריות, פסטו וגבינה מותכת
ארוחת פסטה טעימה ברמות
  • 1 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו ומניחים בצד.
  • 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים, מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה בסיר או במחבת גדולה.מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח, פלפל שחור ומוסקט.
  • 3 ממשיכים לטגן עד להזהבה קלה של הפטריות ומכבים את הלהבה.
  • 4 כאשר הפסטה מוכנה מסננים אותה ומעבירים אותה בתוספת רבע כוס ממי הבישול שלה לתוך תערובת הפטריות. מוסיפים את הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות והגבינה המותכת, ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהגבינה נמסה ומתקבל מרקם קרמי.
  • 5 מתקנים תיבול ומגישים מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 10.3% 15% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב