דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מסבחה
חומוס מסבחה ביתי
  • 1 את החומוס היבש להשרות לפחות שעתיים לפני בישול ולבשל עד לריכוך. לעצלנים מבינינו - ניתן להשתמש ב- 400 גרם חומוס מוכן מקופסת שימורים.
  • 2 להעביר מסונן מהמים לבלנדר (להשאיר מעט מהגרגירים בצד) ולטחון למשך 2 דקות עד שהכל רך.
  • 3 להוסיף את כל שאר המצרכים ולהמשיך לטחון (חוץ מהתבלינים שמוסיפים בסוף ושמן הזית).
  • 4 מומלץ לכתוש את השום במועך לפני על מנת שלא ישארו גושים.
  • 5 להעביר לצלחת, להוסיף את הגרגירים השלמים שהשארנו בצד ולקשט בפפריקה אדומה, סומק, מעט פלפל שחור, מיץ לימון והרבה שמן זית. מי שרוצה יכול להוסיף עוד כמון.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה - עם ההשרייה והבישול - כשלוש שעות. ללא בישול - 5 דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 37.8% 18.1% 35.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב