דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (כ- 40 יחידות קרפלך (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפלך גבינה
קרפלך נהדר במילוי גבינה
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח, הביצים והמים, ולשים כ- 5 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כחצי שעה.
  • 2 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את הגבינה, הביצה וסוכר הוניל.
  • 3 מרדדים את הבצק לעובי דק של 2-3 מ"מ. קורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס בקוטר 6-7 ס"מ.
  • 4 שמים כפית מהמלית בכל עיגול בצק וסוגרים לחצי. מהדקים היטב. את שתי הקצוות של חצי העיגול שהתקבל מהדקים יחד.
  • 5 מרתיחים מים עם טיפה מלח בסיר רחב. כשהמים רותחים זורקים פנימה את הקרפלך.
  • 6 מאחר והם נוטים לשקוע ולהידבק לתחתית הסיר, משחררים אותם בעדינות בעזרת כף עץ ומניחים להם להתבשל 10-15 דקות עד שהם צפים. מסננים.
  • 7 מגישים עם שמנת חמוצה וסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לקבלת מלית אטרקטיבית יותר, אפשר להוסיף לה מלית דובדבנים או אוכמניות.

ציוד נדרש: קורצן או כוס בקוטר 6-7 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את השמנת החמוצה והסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.1% 23.8% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב